Onze partners

Partnernetwerk

Buro feel™ werkt voor bedrijven en instellingen die het verschil willen maken. Partijen die het in zich hebben om impact te maken. Changemakers. Als klantpartner beschikken we over een breed netwerk van specialisten. Ons partnernetwerk. Waarop we letterlijk en figuurlijk kunnen bouwen, maar waar we onze klanten ook graag direct mee in contact brengen. Want als Buro feel™ zijnde willen we 100% onafhankelijk zijn en blijven. Dat is een bewuste keuze. Zo gaan we voor optimaal rendement of resultaat, maximale impacten dat binnen het gestelde budget of tegen minimale investeringen.

Business partners
Buro feel™ gelooft in de kracht en waarde van verbinding. Samenwerken met bedrijven die geloven waarin jij als bedrijf gelooft. Missie of ambitie. Vanuit het DNA. Het verschil kunnen en willen maken. En dat vanuit je eigen expertise omzetten naar impact. Elkaar aanvullen en versterken. Dat is partnership en dat werkt als een magneet voor succes. Daarom hebben wij de volgende strategische business partners geselecteerd waarmee we regelmatig samen aan de slag gaan om bedrijven bewuster en beter te maken.  
• Ondernemersacademie
• Pazzie business development
• Pazzie for People
• FMXXL

Spin off partners
Door de jaren heen hebben wij ons verbonden aan of zijn we aanjager geweest van diverse initiatieven die aan verwant zijn aan ons vakgebied. Dat houdt ons scherp en creatief. Onze spin off partners kunnen ons aanvullen en versterken, maar zijn zelfstandig in de markt actief. Zo kunnen we ook hier onafhankelijk blijven. Dit zijn:  

• Designburo ReWork
Workspaces Reimagined
Partner interieurdesign 

• OWLYGoods                    
GoodMoodGood            
Productpartner      ·      

• OGU™ zakelijk     
Lifestyle products
Productpartner

Samen impact maken?

Hoe dan? Wij ontwikkelden er een gezamenlijk model voor.

'Vertellen, verbeelden, verrassen of verbinden. Wij zijn jullie visuele vertaler.'

Samen ontdekken