OVER ONS

Wij zijn Buro feel™

Het buro dat uitblinkt in het ontwikkelen en ontwerpen van visuele belevingsconcepten. Medewerkersbeleving. Klantbeleving. Cultuurbeleving. Merkbeleving. Patiëntbeleving. Regelrecht uit het hart, de mensen en/of cultuur van de organisatie. Superscherp doorvertaald naar een passend belevingsconcept. Van binnen naar buiten. Vanuit het interieuren/of exterieur, maar bomvol potentie richting aanverwante organisatiedisciplines. Dat is visuele beleving volgens Buro feel™. Daarvoor moet je bij ons zijn.

Wij geloven dat een werk-, leef of zorgomgeving het (gewenste) DNA, de ambitie en/of de cultuur van een bedrijf weerspiegelt. Het moet mensen aanspreken, prikkelen, beklijven en verbinden. En dat gaat verder dan een mooie inrichting of meubels. Dat vraagt om conceptmatig denken, beleving en impact creëren. Vertellen, verbeelden, verrassen en verbinden. Van die ene wand tot een volledig gebouw. Van één ruimte tot een multidisciplinair complex.

Richting medewerkers, gasten, patiënten, ondernemers of stakeholders. Om te verbeelden, verbinden of groeien, maar vooral om prestaties te verbeteren, verandering te stimuleren, mensen te activeren, een cultuur of strategische keuzes tot leven te laten komen of te inspireren. Maar altijd om een bepaald gedrag of gevoel te stimuleren. Welk gedrag of gevoel? Dat is voor iedere organisatie anders. Want de ene organisatie is de andere organisatie niet. Daarom geloven wij dat het succes van een aansprekend belevingsconcept niet begint bij het formaat, de indeling of de exacte specificaties van de ruimte of het pand. Het begint bij de passie van de mensen in, het verhaal achter, de ambitie van en de visuele identiteit van de organisatie. Dat vormt het fundament voor de indeling, inrichting en identiteit van elke professionele omgeving. Daar zijn we van overtuigd.

'CONCEPT, CREATIE OF CONTENT'

Zo gaan wij voor echt onderscheidende ervaringen. Visuele beleving als magneet voor succes, activatie of verandering. En dat werkt. Daarom zijn wij favoriet van onze klanten. Dit doen we met een bijzonder veelzijdig team van vakidioten, dat bruist van de creatieve ideeën, denkt in kansen en werkt aan oplossingen. Concept, creatie of content. Vertellen, verbeelden, verrassen & verbinden. Dat is onze kracht. Daarom zijn wij visuele verbinders. Aangenaam verrast? Eens verder kennismaken? Wij nemen je graag mee op onze klantreis.

Wij werken vanuit een ander perspectief. Samen met directie of het MT. Concept, creatie of content. We nemen grenzen weg. Zetten mensen centraal en niet de ruimte. We zetten zintuigen op scherp. Prikkelen de verbeelding. Verrassen met creativiteit. Stimuleren visuele verbinding. Wij luisteren naar behoeftes. Begrijpen ambities. Leven ons in. In organisaties, medewerkers en klanten. Zijn visuele denkers. Hebben oog voor details. Ademen concepten. Laten ambities en doelen visueel tot leven komen. Zetten onze creatieve breinen aan het werk. Laten interieurs en/of exterieurs een eigen verhaal vertellen of mensen activeren. Hebben een neus voor resultaat en impact. En hebben een hart voor onze klanten. Samen successen boeken. Groot of klein. Daar worden wij blij van.